بازار بزرگ استانبول
بازار بزرگ استانبول در جایی است که مغازههای تامین مایحتاج ایاصوفیه در زمان امپراطوری روم شرقی در آنجا بود.
بازار بزرگ استانبول به دستور سلطان مِحمِت فاتح در سال ۱۴۶۱ ساخته شده است و از آن زمان یکی از مراکز تجاری مهم بود بازار بزرگ استانبول یکی از قدیمیترین و بزرگترین مراکز خرید دنیا میباشد با متراژ ۴۸ هزار متر مربع، ۶۰ راهرو و در حدود ۵۰۰۰ فروشگاه میباشد بازار بزرگ استانبول در درون دیوارهای شهر واقع شده است.
همچنین در نزدیکی اولین کاخ سلطان یعنی کاخ قدیمی قرار دارد، در قرن شانزدهم یعنی در دوره فرمانروایی سلطان سلیمان این بازار گسترده شد، در سال ۱۸۹۴ به دلیل خرابیهای ناشی از وقوع زلزله بازسازی گردید اجناس بازار شامل طلا و جواهرات، سرامیکهای رنگ شده با دست، فرش، اجناس گلدوزی شده، ادویه است.
این مجموعه شامل دو مسجد، چهار فواره، دو حمام و چندین کافه و رستوران میباشد. در مرکز این بازار سالنی با سقف پوشیده بلندی قرار دارد، در گذشته و هم اکنون میتوان اجناس عتیقه با ارزشی از جمله مبلمان، ظروف مسی، تسبیحهای کهربا، سلاحهای منبت کاری شده، آینههای مروارید، قلیان، ساعت، جاشعمی، سکههای طلا و نقره قدیمی، طلا و جواهرات در آن یافت بازار بزرگ استانبول چهار درب اصلی دارد که میتوانید در تور استانبول به آن سر بزنید و از حریدهای خود لذت ببرید.
موقعیت بازار بزرگ استانبول
درباره بازار بزرگ
بازار بزرگ استانبول روزانه در حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ هزار بازدید کننده دارد و در سال ۲۰۱۴ در لیست پربازدید کنندهترین جاذبههای گردشگری جهان جایگاه اول را با ۹۱ میلیون و ۲۵۰ هزار بازدید کننده در سال به خود اختصاص داد مرکز خرید کابالی جارشی به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمیترین بازارهای جهان شناخته میشود.
این مرکز خرید بیش از ۶۱ راهرو سرپوشیده و بیش از ۳۰۰۰ مغازه و فروشگاه را در خود جای داده است این بازار و کوچههای اطراف آن برای خرید عمده شرایط بسیار خوبی را برای خریداران خود فراهم کرده است در امتداد مسیر، جاذبههای توریستی مهم استانبول از جمله مسجد سلطان احمد و ایاصوفیه قرار دارد اگر علاقهمند به خرید کالاهای دستی و یا به خرید پوشاک عمده هستید کوچههای این بازار فوقالعاده است.
آدرس بازار بزرگ استانبول
Kalpakçilar Caddesi, Sorguçlu Han. No: 22, Kapaliçarsi Yönetimi, Beyazit, Fatih, Istanbul برای رسیدن به بازار میتوانید سوار تراموا به مقصد بیازیت، اونیورزیته (دانشگاه) و یا سیرکیجه شوید. از ایاصوفیه و مسجد بلو (آبی) تا بازار پیاده حدوداً ۱۵ دقیقه راه است.
بسیار ممنون که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید اما اگر هنوز به دنبال مطالب بسیار خوب در استانبول هستید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله میدان هیپودروم استانبول را نیز مطالعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید