قلعه یدیکوله استانبول
قلعه یدیکوله استانبول از جاذبههای گردشگری زیبای شهر استانبول
در تور استانبول باید برای بازدید از قلعه یدیکوله استانبول سوار قطارداخلی در استانبول شوید، مطمئن باشید که این بنای تاریخی حداقل ارزش یک بار دیدن را دارد قلعه یدیکوله استانبول در قرن پنجم توسط امپراطور تئودوسیوس دوم ساخته شد قوس ماموت به عنوان دروازه طلایی شناخته میشود، به همراه دربهای قلعه یدیکوله استانبول در طلا پوشانده شده است.
موقعیت قلعه یدیکوله استانبول
یدیکوله ترکیبی از میراث رومی، بیزانس و عثمانی است
قلعه یدیکوله استانبول وحشتناکترین سیاه چال تاریخ استانبول است. همچنین با نام Yedikule Zindanları نیز شناخته میشود این بنا پس از فتح قسطنطنیه توسط مفتح دوم با افزودن سه برج جدید به دیوارهای موجود بیزانس، در سطح دروازه معروف طلایی ساخته شد.
در دوره عثمانی از آن به عنوان یک گنجینه و بایگانی استفاده میشد بیشترین استفاده از آن به عنوان یک زندان شناخته شده است افرادی مشهوری که در قلعه یدیکوله استانبول زندانی شدند مانند: حاکمان رومانی شاهزاده پترو سرسل سلطان عثمان دوم، دیوید کومنوس، آخرین امپراتور ترابیزوند و سیمون اول قلعه یدیکوله از سال ۱۸۹۵ موزه بوده است.
بازسازی دروازه طلایی قلعه یدیکوله استانبول
برای فهمیدن منشاء این ارگ، باید به زمان روم، دقیقاً به سال ۳۹۰ میلادی بازگردیم. هنگامی که تئودوسیوس اول قوس پیروزی را بنا کرد که در آن زمان به تنهایی ایستاده بود زیرا هنوز دیوارهای شهر ساخته نشده بود.
نام این طاق “Porta Aurea” (دروازه طلایی) بود که مسافران آن را “درخشان با طلا” مینامیدند هنگامی که تئودوسیوس دوم تصمیم گرفت دو دهه بعد دیوارهای شهر را گسترش دهد وی گیت گلدن را درون دیوارهای سرزمین جدید خود گنجانید در بسیاری از مواقع، این دروازه طلایی به صحنه ورود پیروزی امپراتوران بیزانس تبدیل شد
هراکلیوس (۶۲۹) پس از شکست دادن پارسها کنستانتین پنجم، ریحان اول و ریحان دوم (قرن هشتم) پس از پیروزی بر بلغارها؛ و تئوفیلوس و پسرش مایکل سوم (قرن IX) پس از پیروزیهای خود بر اعراب آخرین ورودی پیروزمندانه یکی از مایکل هشتم پالئولوگوس (۱۲۶۱) بود که پس از جنگ صلیبی چهارم، شهر را از لاتین پس گرفت سپس در بستر شکست مداوم، گلدن گیت برای دفاع دیوار کشی شد و هرگز دیگر باز نشد.
بسیار ممنون که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید و امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات خوبی را در اختیارتان قرار داده باشیم همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دیگر جاذبههای گردشگری استانبول به شما پیشنهاد میکنیم حتما مقاله کاروانسرای والده خان استانبول را نیز مطالعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید