بازار ادویه استانبول یکی از بزرگترین بازارهای ادویه در دنیا است
به جرات میتوان گفت که بسیاری از افراد به شهر استانبول، میآیند تا از بازار ادویه استانبول بهترین ادویههای دنیا را بخرند. بهترین سرآشپزان دنیا برای خرید ادویه به بازار ادویه استانبول مراجعه میکنند عطر و طعم غذاهای ترکیه به خاطر ادویههای آنها است که از این بازار تامیین میشود البته این بازار تنها ادویه غذایی ندارد بلکه، داروهای گیاهی و برخی از کالاهای دیگر هم در آن داد و ستد میشود بازار ادویه استانبول در واقع بازار مصریها است که در میدان امینیو استانبول واقع شده است.
میدان امینیو در محله فاتیح استانبول قرار گرفته است بازار ادویه استانبول به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای سنتی شهر استانبول شناخته میشود بعد از بازار بزرگ استانبول، این بازار بزرگترین مجموعه سرپوشیده موجود در شهر استانبول است اگر شما را با چشم و گوش بسته داخل آن بفرستند، شما میتوانید آنجا را تنها از طریق بو کشیدن حس نمایید.
تمامی عطرها در هم ادغام شده و در نهایت رایحهای خاص و منحصر به فرد را به وجود آورده است ترکها به بازار ادویه استانبول از آن جایی که مصری است میصیر چاریشی (Mısır Carsisi) میگویند میتوانید این ادویهها را به عنوان سوغاتی برای دوستان و عزیران خود خریداری نمایید در تور استانبول حتما به بازار ادویه استانبول رفته و از آن لذت ببرید
در سال ۱۶۶۰ میلادی و در زمان حکومت عثمانیها این بازار در امینیو ساخته شد. محصولات از داخل و خارج از سرزمین عثمانیها وارد این بندر شده و به جاهای دیگر هم با کشتی صادر میشده است نام میصیر که تلفظ ترکی مصر است به این دلیل بر روی این بازار گذاشته شده است بازار ادویه استانبول با بودجه مالیاتهای دریافتی از مردم مصر ساخته شد کاروانی بزرگ از قاهره در هر سال که به استانبول میآمد، انواع بسیار زیادی از ادویه جات را با خود به این شهر میآورد.
شهر استانبول در مسیر تجارت میان سرزمینهای شرق و قاره اروپا واقع شده بود مصریها بسیار مشتاق داد و ستد با ترکها و این بازار بودند تا مدتهای بسیار زیادی نام این بازار، بازار مصریها بود بازدیدکنندگان خارجی که از استانبول بازدید میکردند، نام این بازار را به بازار ادویه گذاشتند پس از گذشت سالیان سال، امروزه در این بازار همه مغازهها به خرید و فروش و داد و ستد ادویه مشغول هستند.
میتوانید بهترین ادویه جات، شیرینیهای سنتی و مختلف، خشکبار، خاویار ترکی و قهوه را پیدا کنید میتوانید به جز شیرینی از دست فروشها؛ حوله، دمپایی، سبد و جعبههای تزئینی نیز خریداری نمایید ساختمان بازار ادویه قسمتی از ساختمان بزرگتری از ینی مسجد است. در چند سال گذشته مغازههای دیگری هم در این بازار ساخته شده است مساجد سلیمانیه و رستم پاشا، میدان سلطان احمد و پل گالاتا مناطق دیدنی نزدیک بازار هستند.
بازار ادویه استانبول ۸۸ باب مغازه دارد. طراحی ساختمان بازار ادویه را، کوجا قاسم آغا ( koca kasim Ağa) به عهده داشته است و معماری که ساختمان را بنا میکند مصطفی آغا نام دارد ساختمان بازار ادویه استانبول قسمتی از ساختمان بزرگتری است که به نام ینی مسجد (مسجد جدید) شهرت دارد.
جالب است بدانید که طراحی ساختمان بازار ادویه را، کوجا قاسم آغا انجام داده است اجرای آن را، معماری معروفتر به نام مصطفی آغا بر عهده گرفته بوده است در بازار ادویه استانبول در حدود ۸۸ مغازه و دکان وجود دارد این مغازهها در تمامی روزهای هفته البته به جز یکشنبهها از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ عصر باز میباشد ورودی اصلی بازار ادویه استانبول، از سمت مسجد جدید استانبول در امینونو است.
بازار ادویه استانبول در بخش اروپایی استانبول و در محله امینیو نزدیک محله فاتیح استانبول واقع شده است. بازار ادویه در طول خیابان چیچک پازاری و خیابان ینی مسجد کشیده شده است. مساجد سلیمانیه و رستم پاشا، میدان سلطان احمد، پل گالاتا، در همسایگی این بازار میباشد. بازار ادویه استانبول در حقیقت یکی از بزرگترین بازارهای شهر استانبول به شمار میآید.
اگر تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید و از آن لذت بردید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله مسجد سلیمانیه استانبول را نیز مطالعه کنید که آن هم از دیدنیهای بسیار خوب در استانبول میباشد.